| |
| Obyvatel |
|
Anonymní
|
Zaslal/a: po 23. duben 2007, 14:59 Předmět: |
| |
| Jak skoplikovala? Vždy,kde je nejblíž dálnice, nebo rychlostní komunikace je i vedene silnice hlavní. Značka by se pootočila, toť vše. Ať se sem postaví na pevno radar a je vše vyřešeno, nebo se místní polísmeni bojí, že by měli více práce? |
|
| Návrat nahoru |
|
| Mr. Seaman |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

Založen: 16. 01. 2005 Příspěvky: 456 Bydliště: Lysa - sidliste
|
Zaslal/a: čt 26. duben 2007, 7:48 Předmět: |
| |
Drahy obyvateli, dobra provedme navrhovanou upravu a ted jedte od Milovic a budete chtit ddale pokracovat smerem do centra. Musel byste najet buhvi kam do krizovatky, aby jste videl, zdali nejede neco na hlavni od Vrutice, cimz byste minimalne omezil auta na hlavni od centra do Vrutice.
IMHO ani zrcadlo by nepomohlo, protoze ho neni dost dobre umistit kam. Krizovatku znam velmi dobre - bydlim nad ni jiz 18 let. _________________ PaT
www.vzs-atms.info
BiteFight |
|
| Návrat nahoru |
|
| Obyvatel |
|
Anonymní
|
Zaslal/a: čt 26. duben 2007, 15:40 Předmět: |
| |
| Dobrá tedy, může se to vyřešit i tak, že se postaví kruhová křižovatka a tím se též docílí snížení rychlosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Anonymní |
|
|
Zaslal/a: pá 2. listopad 2007, 16:41 Předmět: |
| |
Tak dnes opět měřili zřejmě hluk v ulici ČSA. Je mi ale záhadou, proč to měřili až v době, kdy jsou všichni v práci a tolik auto nejezdí? To se má spíš měřit po ránu, nebo večer a nebo celý den.
K čemu takováto měření pravidilně v době kdy každý ví, že v Lysé tolik aut nezejdí? |
|
| Návrat nahoru |
|
| Obyvatel |
|
Anonymní
|
Zaslal/a: pá 2. listopad 2007, 17:59 Předmět: |
| |
| Hluk by měli měřit 24hodin, jinak nezískají přesné výsledky. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Anonymní |
|
|
Zaslal/a: pá 2. listopad 2007, 18:59 Předmět: |
| |
| Obyvatel píše: | | Hluk by měli měřit 24hodin, jinak nezískají přesné výsledky. |
To třeba ani nikdo nechce  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Obyvatel |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

Založen: 12. 01. 2008 Příspěvky: 233 Bydliště: Lysá nad Labem
|
Zaslal/a: po 14. leden 2008, 18:07 Předmět: Ukazatele rychlosti |
| |
V Listech se píše, že město nainsaluje 2 ukazatele rychlosti. Doufám, že jeden postaví v ul. Československé armády, směr od Milovic. Před prvním přechodem dělící sídliště. Alespoň by to mělo zpomalit nájezdníky z od Milovic.  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Obyvatel |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

|
Zaslal/a: pá 10. duben 2009, 21:28 Předmět: |
| |
V ulici Československé armády je radar s ukazatel rychlosti. Všichni znají.
Jednou jsem takhle sledoval, jak radar působí na řidiče. Nepůsobí. Sledoval jsem 20 aut, jen jednomu se podařilo stlačit rychlost pod 50, na 49. |
|
| Návrat nahoru |
|
| matlas |
|
Správce/kyně
Založen: 06. 10. 2006 Příspěvky: 299 Bydliště: Lysá nad Labem
|
Zaslal/a: so 11. duben 2009, 22:14 Předmět: |
| |
a to vadí když jedou na padesátce padesát? to je přece také správně, ne?
ony ty radary také nejsou přesné. párkrát jsem zkoušel jet 40 na tempomat a radar s tím jak jsem se přibližoval kolísal mezi 36-45 km/h. že jedu konstantní rychlostí jsem kontroloval podle tachometru a ještě podle GPS.
důležité podle mého názoru je, kolik z těch 20 aut, které jste viděl radar donutil vůbec zpomalit a pak tu rychlost držet.
Např. radary na jižní spojce ukazují, že většina řidičů drží předepsanou rychlost pouze v měřeném úseku. Pak zase cihla na plyn a tradááá. To bych viděl jako problém. _________________ To je jako bavit se s kanibalem o duši ve chvíli, kdy v ruce drží rozjedené stehno.
PGP key ID: A33F8622
Fingerprint: BCC4 34ED 7887 7DBF CFA3 DB5B 9235 9981 A33F 8622 |
|
| Návrat nahoru |
|
| Obyvatel |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

|
Zaslal/a: čt 22. duben 2010, 20:01 Předmět: |
| |
Už víme, kde je zakopán pes. Dotaz z rozhovoru se starostou Havelkou pro Deník.
Dobrý den, jelikož do podrobna nesleduji dění v Lysé nad Labem, zajímalo by mne, jak to bude s kostkami v ulici Československé armády. Bydlím v panelovém bytě u odbočky na Milovice, a ten hluk je velice nepříjemný. Děkuji za odpověď, Petra Hejná
petra, dnes 9:55
Odpověď vložena: dnes 11:52
Dobré poledne, i já vnímám kostkové komunikace ve městě jako velký problém. Bohužel poslední kostkovou komunikací ve vlastnictví města je Masarykova ulice,která dostává nový asfaltový povrch. ostatní komunikace jsou ve vlastnictví Středočeského kraje. přesto se tlakem na kraj podařilo dosáhnout zpracování projektové dokumentace na ulici ČSA a křižovatky pod nadjezdem a ve Dvorcích. Město je pžipravené spolufinancovat nutné městské investice (sítě,chodníky, zeleň ) bohužel se zatím v krajském rozpočtu nenašel dostatek peněz na rekonstrukci těchto nevyhovujících komunikací. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Jans |
|
Anonymní
|
Zaslal/a: so 24. duben 2010, 11:58 Předmět: |
| |
Njn když lidem z ČSSD je přednější uplácet důchodce 30korunovým poplatkem a mimořádným důchodem, tak těžko někdy peníze budou.
Na druhou stranu, kdyby na kraji byl u kormidla někdo jiný, nedopadlo by to nakonec tak, jako rekonstrukce Masarykovo ulice? |
|
| Návrat nahoru |
|
| Obyvatel |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

|
Zaslal/a: ne 25. duben 2010, 21:58 Předmět: |
| |
Jádro pudla je v domě č.p 1302 stojící právě v ul. Československé armády. Jeho obyvatelé, když bylo před 2 lety schváleno stavební odvolání, podali odvolání, kvůli autobusovým zastávkám. Chtěli je posunout směrem ke křižovatce Milovice-Benátecká Vrutice. Asi do míst kde je teď stávající přechod u dvou panelových domů. Než stavební úřad rozhodl, nastala zima a rekonstrukce byla odložena na další rok. Pak přišla finanční krize a bylo to v pr............! Kraj má jiné starosti a nějaká ulice v Lysé nad Labem........
Děkuji našim spoluobčanům z č.p 1302. |
|
| Návrat nahoru |
|
| bezradný |
|
Anonymní
|
Zaslal/a: ne 9. květen 2010, 19:03 Předmět: |
| |
| Proč si lidi dělají navzájem naschvály. Bydlí ve stejné ulici a takové průtahy. |
|
| Návrat nahoru |
|
| petra |
|
Anonymní
|
Zaslal/a: ne 9. květen 2010, 22:36 Předmět: kočičí hlavy v ČSA |
| |
| bezradný píše: | | Proč si lidi dělají navzájem naschvály. Bydlí ve stejné ulici a takové průtahy. |
To už je teď asi jedno, ne? Jinak ta tazatelka jsem byla já a odpověď mě bohužel vůbec nepotěšila, mám pocit že ty kostky tady budou ještě desetiletí. V zimě to jde, ale když chci mít otevřené okno nebo nedejbože dveře na balkon, tak mi jenom drnčí v hlavě. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Anonymní |
|
|
Zaslal/a: po 10. květen 2010, 21:24 Předmět: Re: kočičí hlavy v ČSA |
| |
| petra píše: | | bezradný píše: | | Proč si lidi dělají navzájem naschvály. Bydlí ve stejné ulici a takové průtahy. |
To už je teď asi jedno, ne? Jinak ta tazatelka jsem byla já a odpověď mě bohužel vůbec nepotěšila, mám pocit že ty kostky tady budou ještě desetiletí. V zimě to jde, ale když chci mít otevřené okno nebo nedejbože dveře na balkon, tak mi jenom drnčí v hlavě. |
Njn a hluková měření co se tu kdy dělala byla vždy v denní dobu, kdy tudy jezdí minimum aut:-) Pročpak asi? |
|
| Návrat nahoru |
|
| petra |
|
Anonymní
|
Zaslal/a: út 11. květen 2010, 19:20 Předmět: Re: kočičí hlavy v ČSA |
| |
| Anonymous píše: | | petra píše: | | bezradný píše: | | Proč si lidi dělají navzájem naschvály. Bydlí ve stejné ulici a takové průtahy. |
Njn a hluková měření co se tu kdy dělala byla vždy v denní dobu, kdy tudy jezdí minimum aut:-) Pročpak asi? |
Docela by mě zajímaly výsledky měření třeba v tento čas. (Možná by taky mohli změřit hluk kterej jde od našich sousedů, když už )) |
|
| Návrat nahoru |
|
| Obyvatel |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

|
Zaslal/a: st 12. květen 2010, 20:17 Předmět: |
| |
Výsledky měření hluku jsou na stránkách městského úřadu. Už se to zde psalo, je to silnice státní, veškeré stížnosti musí směrovat na správce komunikace. Ale, město může "zatlačit". Jen se musíme modlit, aby vrchní hygienik nezvýšil hlukové normy.
Silnice už mohla být pod asfaltem, kdyby se naši spoluobčané z čp.1302 neodvolávali. Už mohl být 2 roky větší klid. I menší průjezdová rychlost, díky kruhové křižovatce. |
|
| Návrat nahoru |
|
| petra |
|
Anonymní
|
Zaslal/a: pá 14. květen 2010, 12:08 Předmět: |
| |
| Obyvatel píše: | Výsledky měření hluku jsou na stránkách městského úřadu. Už se to zde psalo, je to silnice státní, veškeré stížnosti musí směrovat na správce komunikace. Ale, město může "zatlačit". Jen se musíme modlit, aby vrchní hygienik nezvýšil hlukové normy.
Silnice už mohla být pod asfaltem, kdyby se naši spoluobčané z čp.1302 neodvolávali. Už mohl být 2 roky větší klid. I menší průjezdová rychlost, díky kruhové křižovatce. |
Kdyby moje teta měla knírek tak je to můj strejda. |
|
| Návrat nahoru |
|
| Mr. Seaman |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

|
Zaslal/a: čt 29. červenec 2010, 15:56 Předmět: |
| |
Mam pocit, ze minuly nebo predminuly tyden probehlo scitani projizdejicich vozidel na CSA - budou nekde vysledky? _________________ PaT
www.vzs-atms.info
BiteFight |
|
| Návrat nahoru |
|
| Obyvatel |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

|
Zaslal/a: po 2. srpen 2010, 23:07 Předmět: |
| |
Já jsem nějaké sčítání postřehl, je to tak před měsícem. Nějací školáci stáli poblíž Cyklo prodejny Kopejtko. Zelené reflexní vesty, tužky a papíry. Počty projíždějících aut je moc nezajímala, přišly slečny a počty byly tu tam.
Na to jejich sčítání se koukám s despektem. Ul. Československé armády měla mít dávno nový kabát
Proč je V Lysé nad Labem vše tak zdlouhavé  |
|
| Návrat nahoru |
|
| H. Fajmon |
|
Anonymní
|
Zaslal/a: st 11. srpen 2010, 20:51 Předmět: reakce |
| |
Dobrý večer,
souhlasím s panem Obyvatelem, že ulice Československé armády už měla být dávno zrekonstruována. Rád bych zde pouze uvedl, že se jedná o komunikaci v majetku kraje a nikoliv města. Odpovědnost je tedy na krajském a nikoliv městském zastupitelstvu. Město rekonstrukci této komunikace urguje již řadu let. Chvála Bohu, že se podařilo v 90. letech zrekonstruovat aspoň ten kousek od kina směrem k esíčku.
Hynek Fajmon |
|
| Návrat nahoru |
|
| Obyvatel |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

|
Zaslal/a: čt 12. srpen 2010, 18:53 Předmět: |
| |
Děkuji, se souhlasem, ale. Nevím jak úřad urguje, asi málo, nebo to až není zas taková priorita. A ten kousek u kina, si myslím je hotov taky z jednoho prostého důvodu, že tam bydlí pan Horvát.  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Obyvatel |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

|
Zaslal/a: út 17. srpen 2010, 17:12 Předmět: |
| |
V Nymburku dokončují obchvat, objízdná trasa směrem na Mladou Boleslav vede přes Lysou nad Labem. To je panečku rachot. Obchvat by se nám taky hodil, brrrrrrrr..............to jenom fantazíruju.  |
|
| Návrat nahoru |
|
| Mr. Seaman |
|
Stálý/á přispěvatel/ka

|
Zaslal/a: út 17. srpen 2010, 21:04 Předmět: |
| |
zvlast s odklonenim veskere dopravy pres milovice kvuli vrutici... _________________ PaT
www.vzs-atms.info
BiteFight |
|
| Návrat nahoru |
|
| Choose Display Order |
|
| User Permissions |
Můžete odesílat nové téma do tohoto fóra Můžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Skin created by Sigma12, modified and translated by Jakub Nedoma Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
|
 |